FEIF Youth Cup 2016

Linneas inlägg  /  0  Kommentarer
FEIF Youth Cup går av stapeln i Holland den 23 Juli och jag ska dit tillsammas med sju andra svenska ungdomar. Just nu är det en vecka kvar tills vi packar in allting i bussarna, inklusive hästarna och ger oss iväg. Packlistorna och köplistorna skrivs flitigt och planeringen är i högsta hugg. Vad ska med? Vad ska inte med? Kommer det här behövas? Det är många saker som ska gå ihop och helt plötsligt är det inte så lång tid kvar. Jag har aldrig rest utanför landet med en häst förut och det här blir den längsta resan både Baron och jag har gjort. 
 
Allt från vilka byxor som ska med till hur man förebygger transportsjuka är sådant som cirkulerar runt i min hjärna just nu. Det känns så viktigt att alla bitar ska gå ihop. Här hemma, på resan till Holland och sedan borta i verksamheten i Exloo. 
 
Bortsett från nervositeten i att behöva prata engelska, att inte riktigt veta vad man ska förvänta sig och stressen i att glömma något viktigt hemma känns det ändå som att den här resan kommer bli väldigt kul och intressant. Det verkar vara ett härligt gäng som ska med och det kommer förmodligen bli en av de bästa veckorna på hela sommaren. 
Tur att den här killen ska följa med. Annars skulle jag aldrig våga åka♥
 
//Linnea