Drömschabrak

Tindras inlägg, Utrustning  /  0  Kommentarer
 
Ja, var ska jag börja? Jag har alltid varit lite av en fanatisk schabrakentusiast, ett intresse som tagit sig uttryck i en mycket väl tilltagen samling av ovannämnda tygstycke. Igår, mitt i lyckoruset från ridpasset på herr G, åkte jag och mamma förbi Hogsta där de också har en ridshop vi är trogna besökare till. Denna gång skulle vi kolla om de möjligtvis sålde halm, kanske slå till på ett pälsglans om vi skulle känna oss lite galna. 30 minuter senare gick vi därifrån med ridskor, ridskoputs, pälsglans och skönheten på bilden ovan. Såg detta schabrak på någon blogg för ett tag sedan och blev kär. Förstå då min lycka då jag styrde mina steg mot schabrakhyllan för att se det hänga där, som en gåva från ovan.
 
Schabraket var dyrare än vad som kanske känns rimligt, men det känns väldigt bra inombords kan jag säga. Fruktade lite för att lilla Gloi totalt skulle drunkna i det likt han gör i sina andra schabrak då han till största del består av fyra långa ben, men det satt förvånansvärt bra då jag testade det idag. 
 
Det är från Equiline, har fint diskret glitter på sig och är underbart. Gällande dess färg har jag inte riktigt kunna avgöra om det är mörkblått eller svart ännu, men det spelar ingen roll. Detta ska vi glassa runt i på kommande tävlingar, så fort han blivit bra igen!
 
//Tindra